„Eurobasket“ himno nugalėtoju tapęs Marijonas Mikutavičius ir jam pritariantys Mantas Jankavičius bei Vilija Pilibaitytė-Mia atlieka ir anglišką šios dainos versiją puikiai adaptuotu tekstu. Angliškų žodžių autorius, KLUBAS.LT žiniomis, taip pat Marijonas Mikutavičius.

Lietuvišką dvasią kurstančiame vaizdo klipe dėmesys skiriamas ne tik lietuvybės ir krepšinio interpretacijų vaizdams, bet ir trims atlikėjams. Krepšinio aikštelėje drauge dainuoja Marijonas, Mantas ir Mia.

Vaizdo klipo įvaizdį kūrę stilistai parinko klasikinę juodą spalvą ir gana klasikinius drabužius trims atlikėjams, tačiau Mia vis tik liko ištikima ir savo įvaizdžiui. Į akis krenta juoda šviesiuose dainininkės plaukuose įsegta gėlė – nepaslaptis, kad Mia be abejonės yra plaukų aksesuarų gerbėja.

Nors taip mėgiamo plaukų lankelio dainininkė nebuvo užsidėjusi, masyvus segtukas neleido Miai nutolti nuo jos amplua, net ir dainuojant krepšinio aikštelėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)