Amžinai jaunas Hughas netgi sugebėjo pasijuokti iš savo staigių ir netikėtų skyrybų. Kadangi liepos žurnalo numerį papuošė jo buvusi sužadėtinė ir turėjusi būti žmona su antrašte „Amerikos princesė – pristatome ponią Crystal Hefner“, H. Hefneris sumanė, kaip šią problemą išspręsti.

Hughas, akivaizdu, labiau verslininkas, nei šeimos žmogus, tad nusprendė dar labiau patraukti skaitytojų dėmesį, o ne atšaukti viršelį – ant žurnalų jis uždėjo užrašą „Pabėgusi nuotaka“, kuris dengia pusę Crystal užpakaliuko, rašo Dailymail.co.uk.

Numeriai, kuriuos žmonės prenumeruoja, neturi šios korekcijos, nes jau buvo išsiųsti, tačiau pardavime Amerikoje bus tik patobulinti viršeliai.

Žurnalo viduje 7 puslapiai skirti nuogai C. Harris fotosesijai ir jos interviu apie tai, kokia ji laiminga – laimingesnė nei bet kada. Žurnale netgi patalpinta vieno populiaraus viskio reklama, sveikinanti sutuoktinius.

Vestuvės turėjo įvykti šeštadienį „Playboy“ viloje, 300 svečių akivaizdoje. Tačiau antradienį vestuvės atšauktos, oficiali to priežastis – C. Harris neištikimybė su garsiojo psichologo Dr. Phillo sūnumi Jordanu McGraw. Tačiau 25-erių šviesiaplaukė tvirtina, kad skyrybos įvyko abiejų susitarimu ir be didelių pykčių.

H. Hefneris anksčiau buvo vedęs du kartus, susilaukė keturių vaikų. Jis tikėjosi, kad trečios vedybos bus paskutinės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją