Kate Middleton su Kornvalio hercogiene princo Charleso žmona Camilla lankėsi vyresniųjų ir vyriausiųjų britų kavalierijos narių pagerbime Windsoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje.



Šia proga K. Middleton pasipuošė šviesiai pilkos spalvos kostiumėliu, per liemenį siūvinėtu ornamentais, prie kurio priderino sidabro spalvos nemažą puošnią plokščią skrybėlę. Ši skrybėlė, ko gero, prašmatniausia, kokią iki šiol viešumoje buvo užsidėjusi Catherine, anksčiau rinkdamasi kur kas kuklesnes skrybėles. Naujasis sidabro spalvos galvos apdangalas prašmatnumu prilygo garsiajai princesės Beatrice „raguotajai“ skrybėlei.



Princo Williamo pusseserė princesė Beatrice molio spalvos skrybėle buvo pasipuošusi per Kate Middleton ir princo Williamo vestuves balandžio 29-ąją. „Raguotoji“ skrybėlė tuoj pat sulaukė milžiniško populiarumo, buvo ir giriama, ir kritikuojama.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – Kembridžo hercogienė, apklausoje išrinkite, kurios princesės skrybėlė ekstravagantiškesnė.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją