Tačiau Mantas toli gražu nėra vienintelis Lietuvos džentelmenas, kuriam teko garbė asistuoti žaviąjai Astai.



Svarbiausiu A.Valentaitės gyvenimo vyru ir palydovu priimta vadinti jos buvusį sutuoktinį, statybų magnatą Laimutį Pinkevičių. Iki pat jų vedybų Astą retai galima būdavo išvysti kokio nors kito vyriškio draugijoje. Ir nors ponas Laimutis buvo gerokai vyresnis už savo širdies damą, apie įžymybių gyvenimą rašantys leidiniai nuolat girdavo šią porą už stiliaus pojūtį. Tiesa, po garsiai nuskambėjusių skyrybų L.Pinkevičius A.Valentaitės į renginius nebelydėdavo.



Oranžinės spalvos maniaku vadinamas Jogaila Morkūnas gali pasigirti, jog į didžiulio atgarsio sulaukusį Viktoro Uspaskicho penkiasdešimtmetį, griausmingai atšvęstą prieš dvejus metus Kėdainiuose, atvyko lydimas Astos Valentaitės. Pečius apnuoginančia juoda suknele pasipuošusi Asta buvo bene gražiausia pokylio dama.



A.Valentaitės draugija teko mėgautis ir Vytautui Rumšui jaunesniajam, kurį gandonešiai, įsisukus A.Valentaitės ir L.Pinkevičiaus skyryboms, įtarė užmezgus romaną su gražuole statybų magnato žmona. Galbūt tokios kalbos galėjo kilto po mados renginių „Vilniaus vartų“ butikų komplekse, kuriam kažkada vadovavo A.Valentaitė? Per vieną tokių renginių V.Rumšui teko įsikūnyti į Jamesą Bondą, o A.Valentaitei – į jo merginą. Į prabangų automobilį sėdanti pora atrodė nuostabiai.



Kurį laiką šalia A.Valentaitės dažnai šmėžuodavo ir baleto primarijus Nerijus Juška. Vienu metu jis taip dažnai kartu su ja pasirodydavo įvairiuose renginiuose, jog žiniasklaida ėmė domėtis, ar tik baleto genijus nebus pavergęs Astos širdies. Ir nors pats N.Juška neslėpė savo simpatijų žaviajai A.Valentaitei, mados verslininkė ir menininkas taip ir liko tik draugais.



Gero maisto ekspertu prisistatantis Alfas Ivanauskas taip pat yra etatinių A.Valentaitės palydovų sąraše. Skania ir sveika mityba besidomintis bei „atraitotų rankovių“ stiliuką susikūręs Alfas bei amžinai stilinga A.Valentaitė – ar kas gali būti geriau?