R. Rybakovas ir anksčiau jau yra rūpinęsis E. Sašenko įvaizdžiu, kai ji su Jokūbu Bareikiu sėkmingai dalyvavo LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, iš kurio pasitraukė dėl dalyvavimo „Eurovizijoje. Šeštadienį Evelina taip pat dainavo šio projekto finale, tad ir vėl pateko į Ruslano rankas.



Juoda satino suknia gana nablogai tiko E. Sašenko, suteikusi merginai išraiškingumo ir sukūrusi paslaptingos moters įvaizdį. Tai, kad juoda spalva Evelinai labai tinka, kiek anksčiau pastebėjo stilistas Kęstutis Rimdžius, sukūręs jai puikų modernios klasikos įvaizdį, kai E. Sašenko dainavo „Sidabrinių gervių“ apdovanojimų ceremonijoje. Tokio silueto suknia ypač tiko dainininkei.



Panašu, kad mergina pamažu išsivadavo iš „Eurovizinio“ įvaizdžio. Jos suknia, kurta lenkų dizainerių, „Eurovizijoje“ Diuseldorfe atrodė neblogai, tačiau buvo taisoma ir koreguojama, mat pirminis variantas ne tik neslėpė, bet ir pabrėžė jos figūros netobulumus.



O Evelinos vardas su sceninėmis suknelėmis neigiamame kontekste buvo pradėtas sieti dar anksčiau, kai tik ji laimėjo nacionalinėje „Eurovzcijos“ atrankoje, kurioje dalyvavo vilkėdama Liutauro Salasevičiaus kurtą pūstą suknią.



Jau tada kritikai nepatingėjo išreikšti nuomonės, jog ši suknelė nėra tinkama atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ ir ją būtina keisti.


Apklausoje galite išreikšti nuomonę, kurio stilisto kurtas įvaizdis labiausiai tinka E. Sašenko.



Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją