„Žvaigždžių duetų“ finale susikovė keturios poros, pirmojo ir antrojo pusfinalio nugalėtojai. Iš pirmojo pusfinalio į „Žvaigždžių duetų“ finalą pateko Jarmo Skonas  ir Ruslanas Kirilkinas bei muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas. Iš antrojo - Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė bei teisininkė Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas.

Finalistus šį vakarą vertino komisija ir žiūrovai, kurių balsai visos tiesioginės transliacijos metu buvo neribojami, būtent žiūrovų balsai nulėmė, kad pirmąją vieta gali džiaugtis... Nepaisant to, kad jau po antrų pasirodymų Merūnas su Rūta buvo akivaizdūs lyderiai, Merūnas nė neketino užriesti nosies po pasirodymų spėjęs pagirti daugelio kolegų pasirodymus.

Projekto finale dalyviai pristatė jau gerai pažįstamus ir dar nematytus numerius, o finalas tapo tikru karnavalu – kone visi dalyviai buvo persirengę įvairiais personažais.

Visus pralinksmino Jarmo Skono ir Ruslano Kirilkino pasirodymas – pora įkūnijo Fredžio Merkurio ir jo žavios gerbėjos personažus, o dar džiaugsmingiau publika sutiko jau antrą kartą mergaitės suknele pasipuošusį Merūna Vitulskį.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus antroje vietoje liko Ilja ir V. Pimpienė trečiąją ir ketvirtąją vietas atitinkamai pasidalijo Jarmo Skonas su Ruslanu Kirilkinu ir Ona Kolobovaitė su Andrium Butkum.

Klubas.lt fotogalerijoje- „Žvaigždžių duetų“ finalo akimirkos.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją