Žurnalo „Žmonės“ paklausta, ar atstovautų „Eurovizijoje“ Lenkijai, juk šioje šalyje jai pavyko rasti rėmėjų, 23-ejų mergina nesudvejoja – atstovautų:„Širdyje esu lenkė, mąstau ir sapnuoju lenkų kalba. Bet Lietuva – mano gimtinė.“

Kadangi Evelina tvirtina neskaitanti komentarų internete, ji nė neįtarė, koks ažiotažas kilo dėl to, jog jos kompaktinėje plokštelėje Lietuvai atstovavusios dainininkės vardas ir pavardė buvo parašyti lenkiškais rašmenimis.

Nežinojusi, tvirtina E. Sašenko, ir to, jog Lietuvoje buvo kilęs ažiotažas dėl jos suknelės, o tokias naujienas jai pranešę pažįstami ir artimieji, tad tik vėliau ji sužinojo, kad suknia buvo kritikuojama.

„Man buvo keista tokia reakcija, nes Diuseldorfe sulaukiau tiek komplimentų... Vyrai buvo pašėlę dėl jos. Kodėl visi Lietuvoje tiek kabinėjosi? Neturėjo prie ko kito kibti. Nevaikštau su rožiniais akiniais, matau savo trūkumus, todėl po pirmos repeticijos ir nutarėme tobulinti suknelę...“, – apie suknelės sėkmę kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)