Lietuvą sudrebino dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus dramatiška meilės istorija. Pernai vedęs buvusią banko darbuotoją, manekenę Salomėją Marcinkevičiūtę, dabar dizaineris skyrybų žaizdas gydosi 22 metų manekenės Monikos Račiūnaitės glėbyje. Vis dar oficialiai su žmona S. Marcinkevičiūte-Pogrebnoje neišsiskyręs dizaineris su nauja mylimąja kartu lankosi renginiuose ir neslepia, jog tai – meilė.



Tuo metu vyrą palikusi Salomėja Marcinkevičiūtė-Pogrebnojė jaučiasi laiminga buvusio dainininkės Alinos Orlovos mylimojo, fotografo ir keliautojo Igno Maldžiūno glėbyje. Pirmą kartą savo jausmus viešai porelė pademonstravo užsukę į neseniai vykusią ,,Mados infekciją“. Porelė į renginį atvyko vienas kitą meiliai apsikabinę ir nevengė fotografų dėmesio.



Buvusios televizijos laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės širdies draugo, jaunojo lenktynininko Dominyko Butvilo akys tiesiog švyti džiaugsmu ir laime – akivaizdu, kad vaikinas jaučiasi labai laimingas su žaviąja dainininke Urte Šilagalyte. Neslėpti savo jausmų porelė pradėjo šiemet vykusių ,,Eurovizijos“ atrankų metu.



Dainininkės Simonos Čėsnaitės jausmai naujam mylimajam įsiplieskė daugiau nei prieš metus, tačiau atvirai mergina apie juos papasakojo po kovo pabaigoje vykusios ,,Mados infekcijos“. Mados renginius S. Čėsnaitė stebėjo kartu su Martynu Matkevičiumi. Pora susipažino bendrų draugų gimtadienyje, pradėjo draugauti ir jau kurį laiką laimingai gyvena kartu.



Neseniai paaiškėjo, kad meilės lizdelį susuko ir vis dar oficialiai su vyru, šokėju Andriumi Kandeliu neišsiskyrusi Reda Kandelienė ir Egmontas Bžeskas. Tai, kad vis dar geidžiamas šviesiaplaukis grupės „69 danguje“ prodiuseris ir žavi tamsiaplaukė moteris yra pora, pramogų pasaulio užkulisiuose yra vieša paslaptis, tačiau nei vienas, nei kitas apie santykius viešai nekalba.



Dainininkei Evelinai Anusauskaitei rekordiškai ilgai sekėsi nuo žiniasklaidos nuslėpti savo mylimąjį, tačiau pagaliau paslaptingas dainininkės širdies užkariautojas paaiškėjo vieno ,,Žvaigždžių duetų“ filmavimo metu. Tarp į studiją susirinkusios publikos buvo galima išvysti ir Evelinos tėvą bei Jurgos sutuoktinį Ričardą Anusauską, kuris, kaip įprasta, šeimos pasirodymą fiksavo fotoaparatu. Šalia jo įsitaisęs visą vakarą sėdėjo ir R.Anusauskui talkino jau ne kartą televizijos užkulisiuose matytas vaikinas - kaunietis Vytenis Kazlauskas. R.Anusausko pasiteiravus, ar šis vaikinas ir yra E.Anusauskaitės mylimasis, dukters tėvas linktelėjo galvą ir patvirtino, jog taip, tačiau jau po sekundės, suvokęs, jog pasakė ko gero kiek per daug, ėmė abejoti: „Galbūt...Nežinau“. Kartu su savo mylimuoju E. Anusauskaitė lankėsi ir Kaune vykusio džiazo festivalio renginiuose, kur kartu atsipalaidavo labiau, nei įprasta.



Praėjusį savaitgalį sostinėje ištekėjo projekte ,,Kelias į žvaigždes 2” išgarsėjusi grupės ,,Axom“ lyderė Solveiga Vilkevičiūtė. Dailiomis kūno linijomis garsėjančios dainininkės ilgai slėptas išrinktasis – verslininkas Ramūnas Žukas. Klubas.lt žiniomis, laiminga pora ketina gyventi dabar įrenginėjamame nuosavame name prie Vilniaus.



Naujas erotiškosios Marinos Bui mylimasis Jaroslavas ryžosi savo širdies damą palaikyti naujojo Lietuvos krepšinio himno rinkimuose – įsitrynęs tarp žiūrovų, susispietusių prie televizijos studijos durų, Jaroslavas jautėsi esąs saugus, tačiau vis dėlto „apsišvietė“ – budrus paparacis pastebėjo iš priedangos ne laiku išlindusį vaikiną ir pasinaudojo šia akimirka. Nesusiklosčius santuokai su Anrejumi Daščenka, dabar M. Bui jaučiasi atradusi ramybę Jaroslavo glėbyje.



Realybės šou ,,Kelias į žvaigždes 2” išgarsėjusi Agnė Petravičienė išsiskyrė su vyru Kęstučiu ir pasilikusi pirmojo sutuoktinio pavardę, susituokė su verslininku ir politiku Dainiumi Miglinu. Į politikos platybes nerianti dainininkė neslepia, jog jos ir D. Miglino meilė gimė paties tikriausio tarnybinio romano dėka.



Tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė savo širdies draugą Ramūną pristatė kovo pradžioje. Porelę iki tol buvo galima dažnai išvysti kartu, tačiau mergina vis išlikdavo paslaptinga. Vis dėlto atėjo diena, kai laiminga pora nutarė nesislapstyti ir į renginį, kurį stebėjo daug žiniasklaidos atstovų, atvyko kartu.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)