Duodamas interviu žirnalui „Privatu + TV gidas“ Edgaras tvirtino,jog nepaisant to, kad jie su Živile niekada nepozavo bendroms nuotraukoms spaudos fotografams, jiedu nesislapsto, tik nenori viešinti savo jausmų, kurie yra asmeninio gyvenimo dalis.

„Živilė – mano gyvenimo moteris. Myliu ją! Ką dar galime apie tai kalbėti? Užtenka to, kad viešai sakau: esu be galo laimingas suradęs savo antrąją pusę“,- atvirai prisipažįsta vyras, bet į detales leistis neketina.

Tiesa, Amberis neslepia, kad neseniai įvyko jo ir Ž. Vaškytės sužadėtuvės - ant abiejų mylimųjų pirštų spindi žiedai. Mylimųjų bevardžius puošia vienodi aukso žiedai.

Vis dėlto apie vestuves jiedu neketina viešai skelbti ir bėgti nuo žiniasklaidos, arba atvirkščiai - parduoti savo istoriją žurnalo viršeliui:„ Anokia aš žvaigždė, kad visa lietuva žinotų apie mano vestuves. Nesu princas. <...> Iš savo šventės nekelsime ažiotažo.“

E. Lubys tvirtina, kad nors apie savo jausmus jis neatvirauja, kaip ir jo mylimoji, jo išgyvenimus galima išgirsti dainose, kuriose telpa nemažai asmeninio gyvenimo: „Ar Živilė yra mano mūza? Taip, ji mane įkvepia.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)