Pirmą kartą mergina buvo pakviesta fotografuotis žurnalui, kai buvo 21-erių, tačiau nepaisant to, kad jos mama pati 1985-aisiais pozavo žurnalui, o tėvas – garsus, laisvą gyvenimo būdą vedantis rokeris, tėvai tuomet paprieštaravo tokiam dukters žingsniui, rašo Dailymail.co.uk.

Dabar, duodama interviu žurnalui, Lizzy Jagger prisipažino gailėjusis, kad nesutiko pozuoti ir džiaugiasi, kad jai pasitaitė antra galimybė, mat, jos nuomone, tokioms nuotraukoms reikia įsiamžinti dar nesulaukus vaikų. Jos mama Jerry Hall, būdama 29-erių, „Playboy“ fotografavosi praėjus metams po jos gimimo.

Žurnalo viduje Lizzy pozuoja nuoga, tačiau visiškai atidengia tik krūtinę, tai netgi ne taip drąsu, kaip pasielgė jos jaunesnioji sesuo Georgia May. Būdama vos 17-os, dabar devyniolikmetė, G. May Jagger nuoga krūtine pozavo džinsų reklaminei kampanijai.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Elizabeth Jagger.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją