Nepaisant ne itin vasariško oro, pora, artimiausių draugų apsuptyje, atrodė laimingi, rašo žurnalas „Žmonės“.

Po ceremonijos 33-ejų dizainerė prasitarė, kad vestuvės bažnyčioje jiems – labai svarbi šventė, todėl susituokusi ji pasijautė laimingesnė.

Užuominą apie vestuves dizainerė mestelėjo Kovo pabaigoje vykusioje „Mados infekcijoje“, kur ji pristatė improvizuotų vestuvinių suknelių kolekciją pavadinimu „I Do“ (iš anglų k. - „Aš sutinku“). Kolekcijos pabaigoje, vilkėdamas jaunikio kostiumą, ant podiumo pasirodė ir dabar jau oficialus Agnės sutuoktinis bendraamžis S. Prūsaitis.

Tame pačiame „Mados infekcijos" renginyje pasimatė ir apvalėjantis žavios dizainerės pilvukas. Būsimas vaikelis - pirmasis S. Prusaičio ir A. Kuzmickaitės vaikas.

Anksčiau dizainerė A. Kuzmickaitė ne vienerius metus draugavo su teatro režisieriumi Oskaru Koršunovu, kuris šiuo metu gyvenimą sieja su kita Agne - buvusia TV laidų vedėja, Dailės akademijos studente Agne Jagelavičiūte. Po skyrybų O.Koršunovas ir A. Kuzmickaitė išliko gerais bičiuliais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją