Lietuviškojo burlesko pradininkė puikiai žino, kad ne ,,kaulų rinkiniai“ labiausiai vilioja vyrus ir savo moteriškus apvalumus pabrėžia užsisegdama korsetą ir vilkėdama kitus ,,nemaskuojančius“ drabužėlius.



Merūno Vitulskio širdį užvaldžiusi ir neseniai už dainininko ištekėjusi Erika Vitulskienė sako mylinti kiekvieną savo kūno dalelę, o šiuo metu ruošiasi dalyvavimui LNK šokių projekte.



Renginių organizatorė Agnė Armoškaitė visuomet spinduliuoja ypatingu žavesiu, kuriuo lietuvaičiai turi galimybę žavėtis stebėdami ,,Žvaigždžių duetus“. Muzikinio šou scenoje A. Armoškaitė džiugina ne tik originaliais pasirodymais, bet ir įsikūnija į įdomių ir seksualumu spinduliuojančių personažų kailį.



Žavioji televizijos laidų vedėja ir prodiuserė Edita Mildažytė puikiai žino kaip atrodyti seksualiai, bet neperžengti solidžios ir statusą visuomenėje turinčios moters ribų. Moteris visada spinduliuoja puikia nuotaika ir žaismingu moteriškumu.



Šiandien Diuseldorfe ,,Eurovizijos“ scenoje Evelina Sašenko pasirodys vilkėdama prieštaringai vertinamą, lenkų dizainerių sukurtą šviesią juodomis gėlėmis dekoruotą aptemptą suknelę. Unikalaus balso savininkė iš Lietuvos dainininkių išsiskiria savo seksualiais moteriškais apvalumais, kuriuos lenkų dizaineriai dar labiau pabrėžė jai sukurdami aptemptą suknelę iš žvilgančio satino.



Apvalumais garsėjančios retro šokių šokėjos Lenočkos žvaigždė patekėjo dar prieš ketverius metus, kuomet moteris buvo pakviesta linksminti vieno tarp sostinės įžymybių populiaraus baro svečius. Legenda apie ant baro stalų šokančią putlių kūno formų Lenočką greitai nuvilnijo per sostinę, o dabar moteris vadinama sostinės naktinio gyvenimo simboliu.



Žilvinui Žvaguliui ko gero sunku stebėti, kai jo žmoną, itin seksualia figūra pasigirti galinčią dainininkę Ireną Starošaitę akimis ryja ne tik koncertus stebintys gerbėjai, bet ir kartu tuose pačiuose renginiuose dalyvaujantys šou pasaulio rykliai.



Su Violeta Tarasoviene taip pat galėtų konkuruoti tik vienetai – išskirtiniu talentu savo gerbėjus džiuginanti dainininkė sugeba būti puikia dviejų vaikų mama, žmona ir labai seksualia moterimi.



Vaikų muzikos grupės ,,Tele Bim Bam“ įkūrėja, dainų kompozitorė ir atlikėja Neringa Čereškevičienė spinduliuoja ne tik išoriniu, bet ir vidiniu gožiu, o pasirodžiusi televizijos laidų filmavimų užkulisiuose, skęsta komplimentų jūroje.



Anglijoje gyvenanti televizijos laidų vedėja Beata Nicholson savo moteriškumą išreiškia ir savo itin moteriška išvaizda, ir savo darbais – B. Nicholson sukūrė receptų knygą, kurią paskaičiusios moterys gali lepinti savo vyrus ir vaikus.