V. Beckham savo Twitter.com profilyje išplatino nuotrauką, kurioje – ji su draugais, susivynioję į tualetinio popieriaus apdarus. Victoria parašė prierašą prie nuotraukos, kad vakarėlis buvo labai smagus, ji padėkojo jį surengusiems draugams. Nors Victorią neįprasta matyti kvailiojančią, net ir susisukusią į tualetinį popierių ją atpažinti nesunku – nuotraukoje dizainerę išduoda masyvūs kampuotoi akiniai nuo saulės.

Dieną prieš vakarėlį, kuris įvyko ant vieno Holivudo viešbučio stogo, V. Beckham Twitter.com puslapyje rašė, jog jaudinasi, kas jos laukia, nes E. Longoria ją perspėjo pasidažyti vandeniui atspariu akių tušu.

Tačiau panašu, kad jaudintis nebuvo dėl ko – Victorios laukė tik linksmybės, juokingi žaidimai ir kalnai būsimai dukrytei skirtų dovanų. Tarp svečių buvo ir E. Longoria, ir aktorė Selma Blair.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją