Vis dėlto 54-erių Nijolė atrodė kiek kitaip, nei visada. Neseniai šukuoseną pakeitusi moteris kolekcijos pristatymui pasiruošė itin atsakingai. Nors paprastai N. Statkutė renkasi sportiškesnį stilių – dažniausiai kelnių ir palaidinės ansamblį, šį kartą ji pasipuošė juoda berankove suknele.

Prie juodos taftos suknios, beveik siekiančios kelius, Nijolė priderino raudonos spalvos aksesuarus. Juodą suknią ji sujuosė raudona skarele, rankose laikė raudoną delninukę. Rankinė buvo dekoruota raožės žiedo formos papuošimais, tokiais pat kaip ir moters suknelės apačia.

N. Statkutė pademonstravo naują veidą – moteris atrodė elegantiškai ir puošniai trumpam iškeitusi savo tradicinį sportiškesnį stilių į suknelę. Nijolė buvo pasidariusi vakarinį makiažą, kas taip pat nėra labai įprasta jos įvaizdžio dalis.


Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją