Dienraščio „Lietuvos rytas“ priedui „Gyvenimo būdas“ Simas Jasaitis tikino norėjęs su žmona, kuri reikalauja beveik 3 milijonų litų kompensacijos, išsiskirti taikiai, tačiau nebetiki, kad tai pavyks: „Nemaniau, kad taip teks skirtis su žmogumi, kurį mylėjau. Norėjau išsiskirti taikiai, bet tai, ko gero, nebeįmanoma. Per pastaruosius 15 mėnesių jai pervedžiau 100 tūkstančių litų. Apmoku viską, bet ir to, pasirodo, per maža”.

Apie brolio skyrybas prabilo ir jo sesuo Aisytė Jasaitytė-Čeburiak, kuri, nevyniodama žodžių į vatą, tvirtina, kad brolio kol kas dar oficiali žmona yra „gudri lapė“ ir ji niekada tikrai nemylėjo S. Jasaičio.

„Juokinga, kai sako, kad dabartinė Simo širdies draugė Oksana Pikul išardė jų šeimą. Juk Simas ir Vaida penkerius metus kartu nebegyvena.Natūralu, kad Simas turi naujų simpatijų. Lygiai taip pat, kaip ir Vaida. Deimanas buvo dar visai mažiukas, kai nuvykęs pas tėvą į Ispaniją Simą ne kartą pavadino kitu vardu”, – pasakojo A. Jasaitytė-Čeburiak.

Apie skyrybų dramą prabilo ir Simo mylimoji Oksana Pikul, kurią V. Jasaitienės šeima kaltina dėl skyrybų. Oksana sako, kad iki šiol ji tylėjo, bet jai nusibodo apie save girdėti visokias paskalas.

„Ilgai vengiau rimtesnių santykių, nes žinojau, kad Simas oficialiai vedęs. Galėjau laukti skyrybų pabaigos, bet meilė nelaukia”, – sakė Oksana ir tvirtina, kad su mylimuoju vedybų tikrai neplanuoja, nes taip pat mano, kad jo skyrybos užsitęs.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)