35-erių aktorė, kuri su krepšinio žvaigžde Tony Parkeriu išsiskyrė praėjusių metų laprkritį, po trejų metų santuokos vis dar negali susitaikyti su išsiskyrimu ir nepripranta prie tos minties, rašo Contactmusic.com.

Eva, kurios skyrybos oficialiai buvo baigtos sausio mėnesį, sako turinti priprasti prie naujo gyvenimo režimo: „Buvau pripratusi visada būti lėktuve, skrendančiame į dar vienas krepšinio rungtynes, turiu susikurti naują dienotvarkę, nes nesu pratusi turėti tiek daug laiko. Tai buvo... kiekvieną kartą, kai apie tai kalbu, vėl vos laikau ašaras, tai buvo labai sunku. Labai sunku. Aš tiesiog bandau susidoroti su tuo kuo įmanoma gražiau, be jokių dramų.“

Žurnalui „Allure“ E. Longoria sakė, jog nepaisant to, kad jai vis dar labai sunku, ji bando priprasti prie pasikeitusio gyvenimo. Pastaruoju metu sklinda kalbos, jog ji romantiškais saitas susijusi su Penelopes Cruz broliu Eduardo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją