Šį vakarą projekto nepaliko nei vienas choras, tad iki kito sekmadienio kausis penki stipriausi chorai, kurie transliacijos pradžioje kartu su Eurika Masyte atliko jos kūrinį „Laisvė“, kuris daugeliui asociuojasi su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimu.

Itin nemažai komisijos kritikos sulaukė pirmasis pasirodęs Liudo Mikalausko Tauragės choras, kuris bandė atstovauti Italijai. Komisijos narys Edmundas Seilius nesismulkindamas sudirbo Liudo chorą ir jo solistus, sakęs, jog jų balsai buvo labai silpni, pasirodymo koncepcija neaiški ir visa kita – labai prastai.

Įsiplieskusį ginčą tarp L. Mikalausko ir E. Seiliaus nutraukė tik komisijoje šį vakarą buvęs Deivis Norvilas, ironiškai pasakęs, kad kitą kartą solistams reikėtų pasimokyti pas E. Seilių ir Kristiną Zmailaitę, galbūt tada jie sulauktų geresnių vertinimų. Tačiau žiūrovai L. Mikalausko chorą įvertino gausiais skambučiais.

Geriausiai šį vakarą komisija įvertino Stano Tarptautinį Vilniasu chorą, kuris tautų vakarą užtraukė emocianaliai užbūrusį kūrinį rusų kalba.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, šį vakarą aukščiausiais įvertinimais gali džiaugtis Danguolės Beinarytės Kauno choras, surinkęs maksimalų komisijos narių balų skaičių ir sulaukęs daugiausiai žiūrovų skambučių, o itin aštriai sukritikuotas Liudo Mikalausko choras atsidūrė ketvirtoje vietoje, už nugaros palikdamas Justino Lapatinsko Tauragės chorą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - „Chorų karų“ filmavimo akimirkos.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją