Aštuoniolikmetės Bobbi Kristinos nuotrauka, kurioje ji uosto baltus miltelius, primenančius kokainą, buvo išspausdinta laikraštyje „National Enquirer“.

Nuotrauką dienraščiui pardavė buvęs Bobbi vaikinas, su kuriuo ji susitikinėjo dvejus su puse metų. Anonimu panoręs išlikti vaikinas sakė, jog jo buvusi mergina turi priklausomybės problemų, rūko marichuaną, vartoja kokainą ir daug geria, rašo Dailymail.co.uk.

Pasak jo, jis ne kartą sakė, kad ji jau priklausoma, o ji tik atsakydavo „Aš tik kaip mama“. Whitney Houston, gausiausiai apdovanota atlikėja visoje muzikos istorija, 2002-aisiais prisipažno vartojanti narkotikus, kurie pamažu sužlugdė jos pasakišką karjerą.

Vis dėlto jos duktė neigia turinti tokią priklausomybę. Bobbi Kristina sutinka, kad nuotraukoje – ji, tačiau sako, kad buvęs draugas, kuriam rūpi tik pinigai, jai paspendė spąstus ir nuotraukoje ji nedaro to, ką atrodo daranti.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją