Daugelis dėmesį šį vakarą atkreipė į puikiu stiliumi pasižymėjusią verslininkę Ireną Marozienę, pademonstravusią ekstravagantišką, tačiau pernelyg neišsišokantį aprangos kodą.

Itin žavingai atrodė elegantiška, klasikiniu stiliumi ir šiuolaikiškomis detalėmis pasipuošusi Inga Stumbrienė, su vyru Aivaru išlaikiusi santūrų, bet vientisą stilių. Ingai puikiai tiko įmantrios kasos šukuosena, o tamsiai mėlynos spalvos suknią gražiai papildė madingos kūno spalvos aksesuarai.

Puikiai atrodė ir daugiau vakarėlio svečių. Stilių vientisumą parodė Jogaila Morkūnas su drauge Austėja Jablonskyte,prabangia klasika ir vis dar madinga tamsiai mėlyna spalva bei aksomo audiniu susiderino Inga Budrienė su vyru Darium Būdriu, o štai drauge atėję bičiuliai Mantas Petruškevičius ir Danguolė Stachura nusprendė pademonstruoti prabangią eleganciją.

Mados renginio svečiai rinkosi įvairiausius aprangos ansamblius – nuo prašmatnaus vakarinio iki kokteilių vakarėlio ar net elegantiško kasdienio stiliaus, tačiau visi pasistengė šį vakarą atrodyti kuo geriau.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją