Dėmesio centre sekmadienio vakarą buvo besilaukianti aktorė Natalie Portman, gavusi Oskarą už vaidmenį filme „Juodoji gulbė“. Ji vilkėjo šviesių alyvų spalvos suknią, elegantiškai išryškinančią jos pilvuką.

Nuostabiai su panašios spalvos sukniomis šį vakarą atrodė aktorės Scarlet Johansson bei Mila Kunis. Vakaro karalienėmis taip pat būtų galima įvardyti trapia ir kone perregima suknia pasipuošusią Mandy Moore, jai į kompaniją galima priskirti ir žaviąją Halle Berry.

Kiek labiau ekstravagantiškus aprangos ansamblius rinkosi aktorės Sharon Stone ir Helena Bonham. Tačiau kai S. Stone suknia neperžengė ribų ir atrodė skoningai, H. Bohman aprangos kodas atrodė kiek ekscentriškas.

Ne komplimentų iš stiliaus kritikų sulauks ir Europos aktorės Rita Wilson, pasipuošusi paplūdimio stilių primenančia suknia ir Julia Ormond, keliais metais pavėlavusi su mados vėjais.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - „Oskarų“ ceremonijos raudonojo kilimo mados.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją