Susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projektą, nepaisant jausmingo pasirodymo, turėjo palikti Renatos Voitechovskajo ir Arūno Strumskio duetas. Jų pasirodymą, ypatingai A. Stromskio, itin išgyrė Kristina Kazlauskaitė, tačiau tai poros nuo iškritimo neišgelbėjo.

Kartą jau iškritusi iš projekto ir komisijos pirmininko Vytauto Juozapaičio sugrąžinta į šou, ši pora dabar jau visiems laikams turės atsisveikinti su populiariu muzikos projektu Lietuvoje.

Vakaro ir dviejų savaičių lyderiais jau tradiciškai tapo Andriaus Butkaus ir Onos Kolobovaitės pora, surinkusi maksimalią taškų skaičių.

Vakaro vinimi tapo Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago muzikiniai pasirodymai. Povilas svečio teisėmis uždainavo su Onute, o Margarita scenoje pasirodė su Andriumi. Abu pasirodymai sulaukė audringų ovacijų ir komisijos pagyrų.

Dviejų savaičių „Žvaigždžių duetų“ turnyrinė lentelė:

1. Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė
2. Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko
3. Julija ir Ilja Aksionovas
4. Mantas Stonkus ir Vilija
5. Jurga Anusauskienė ir Evelina Anuskauskaitė
6. Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška
7. Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas
8. Jarmo ir Ruslanas Kirilkinas
9. Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją