Šv. Valentino dienos proga KLUBAS.LT skelbia šauniausios šiais metais susikūrusios poros rinkimus. Kuri naujai gimusi meilė – stipriausiai „sužeista“ Amūro strėlių?


Galbūt saldžiosios porelės titulas turėtų atitekti Andriui Šedžiui ir jo mylimajai Monikai – juk jiems netrukdo nei didžiulis amžiaus skirtumas, nei tai, jog bendrauja vienas su kitu ne taip ir seniai – vestuvių varpai šiais metais skambės.


O gal kitas Seimo narys – Antanas Nedzinskas – ir jo žmona Greta verti saldžiosios porelės titulo? Juk jiedu, net nespėję pasirodyti spaudoje kaip pora, spėjo pasirodyti kaip vyras ir žmona.


Į šauniausios naujos poros titulą pretenduoja ir šviesiaplaukė gražuolė Marina Bui su mylimuoju Jaroslavu – jų meilė tokia karšta, kad ištirpdė Marinos negandas asmeniniame gyvenime ir visus ledus jos anksčiau sužeistoje širdyje.


Neseniai jausmus viešai pademonstravo ir jaunasis lenktynininkas, buvęs Aistės Paškevičiūtės mylimasis, Dominykas Butvilas, karštu bučiniu prieš kamerą pasveikinęs „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusią mylimąją Urtę.


Viena labiausiai aprašomų naujųjų porų – Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus – taip pat neabejotinai pretenduoja tapti šauniausia nauja porele. Jiedviems ne tik netrukdo Natalijos buvusio vyro pavardė, kurią ji ketina pasilikti, bet ir viešumas. Pora spėjo susižadėti ir jau laukiasi vaikelio.


O štai Rūta Ščiogolevaitė savo meilę sutiko už jūrų marių – Elvinas Dandelis laukė jos Turkijoje, o dabar jų meilei netrukdo net atstumas.


Kuri pora verta naujosios saldžiosios porelės titulo – balsuokite apklausoje.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją