Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, jog vasario 24 dieną vyksiančiame finale ant scenos lips Evelina Sašenko su daina ,,C‘est ma vie“, Liepa su daina ,,Laukiu" ir ,,Vigroses“ su daina ,,Freedom of mind".

Neseniai pseudonimu Donny Montell pasivadinęs Donatas Montvydas atliko savo kūrybos dainą „Let Me", tačiau ir Darius Užkuraitis, ir kiti komisijos nariai pripažino, jog Donny yra vienas talentingiausių jaunosios kartos atlikėjų, bet Montello atliekamoje muzikoje įžvelgė pernelyg daug Michaelo Jacksono ir Fredžio Mercurio įtakos.

D. Montvydas liko už borto, nes susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, dainininkas nuslydo į ketvirtą lentelės vietą. Priešingai atsitiko Evelinai Sašenko, už kurią daugiausia balsų atidavė ir žiūrovai, ir komisijos nariai.

Tuo metu pirmojo pusfinalio nugalėtojais tapo Sasha Song, Monika ir ,,The Independent“.

Antrajame pusfinalyje pasirodė keturiolika grupių ir atlikėjų: Guoda Isado, Valdas Maksvytis, ,,Dave and Henry“, ,,Vigroses“, Liepa, ,,Tofu Bubble“, Nora Strolytė, ,,Eden“, Eglė Petrikaitė, Deividas Bastys, Eglė Jakštytė, Evelina Sašenko, Donny Montell, ,,Kas jos tokios?“.

Dalyvių pasirodymus vertino Darius Užkuraitis, Eglė Nepaitė, Teisutis Makačinas, Rosita Čivilytė, Lukas Pačkauskas.

Antrojo Nacionalinės atrankos į ,,Euroviziją“ pusfinalio akimirkos – Klubas.lt fotogalerijoje.