Įvairios žiniasklaidos priemonės iki šiol spėlioja ir įvairiai traktuoja, ar vis dėlto A.Nedzinskas vedė, ar tai viso labo reklaminis triukas, susijęs su artėjančiais savivaldybių rinkimais.


Tautos prisikėlimo partija, kuriai priklauso ir Antanas Nedzinskas, ir jo „nuotaka“ G.Bražinskaitė, ir „jaunavedžio“ tėvas, taip pat Antanas Nedzinskas, šiuose rinkimuose „šeimos“ nepaliko nuošalėje. Ir „nuotaka“ (antru numeriu), ir jaunikio tėvas (pirmu numeriu) yra įrašyti į partijos keliamų kandidatų sąrašą Alytaus rajone.


„Vestuvių“ detektyvas įsisuko beveik iš karto po to, kai Alytaus laikraštyje „Alytaus naujienos“ pasirodė straipsnis apie A.Nedzinsko ir G.Bražinskaitės santuoką. Nors publikacija buvo pažymėta kaip politinė reklama, žiniasklaidoje pasipylė spėliojimai – vedė Seimo narys, ar ne?


Pro žiniasklaidos ausis ir akis prasprūdo A.Nedzinsko motinos, Alytuje itin gerbiamos pedagogės Stasės Nedzinskienės žodžiai, pasakyti dienraščiui „Lietuvos žinios“: „Ne, aš nieko apie tai nekalbėsiu. Patikėkite, nei jis vedė, nei jis ką. Čia buvo reklaminis klipas. Viso gero, ačiū, daugiau nieko tikrai nesakysiu. Aš nesikišu į jo reikalus“.


Daug didesnis dėmesys buvo skiriamas puotos detalėms, akcentuojama, kad poros piršliu tapo humoristas R.Šilnanskas, o tarp svečių buvo Tautos prisikėlimo partijos lyderis Arūnas Valinskas su žmona.


Nors „jaunavedys“ teigė, jog jei būtų norėjęs reklamos iš savo vestuvių, apie tai būtų iš anskto paskelbęs savo draugams ir pažįstamiems, tačiau po „vestuvių“ kažkodėl panoro šią santuoką pareklamuoti populiariame, ne vieną tūkstantį skaitytojų turinčiame Alytaus laikraštyje.


Po „vestuvių“ A.Nedzinskas į KLUBAS.lt skambučius taip ir neatsiliepė.


Nemažai painiavos šioje „santuokos“ istorijoje kelia tai, jog A.Nedzinskas ir jo „nuotaka“ savo „vedybų“ neužregistravo nei Alytaus miesto, nei civilinės metrikacijos skyriuse – tą jie gali padaryti per dešimt dienų po bažnytinės santuokos. Jei tik, žinoma, ten tuokėsi. Tačiau ir tada tik nuo „jaunavedžių“ malonės priklausys, ar jie norės paviešinti santuokos faktą, ar ne.


KLUBAS.lt šaltiniai teigė, jog A.Nedzinskas iš tiesų turi santuokos pažymėjimą. „Tačiau ar jis tikras, abejojame ir mes patys“, - sakė šaltinis, patikinęs, jog intriguojanti A.Nedzinsko istorija „vedė jis ar nevedė“ bus plėtojama ir artimiausiame „Alytaus naujienų“ numeryje.


Pramogų pasaulyje butaforinės vestuvės ir poros yra įprastas dalykas. Prieš keliolika metų, siekiant dar labiau išpopuliarinti repo grupę „Pompa“ bei kelias metalo grupes, buvo „supiršti“ „Pompos“ klavišininkė Aurelija Markulytė-Aurora MC ir metalo grupių vadybininkas Tomas Balaišis-Sėkla.


Prieš dešimt metų tuomet populiarus žurnalas „Ausis“ savo viršelyje „sutuokė“ Astą Stašaitytę ir Marijų Mikutavičių - kalbos apie šią „šeimą“ netilo dar ilgai.


Prieš penkerius metus tuo metu dar tik garsėjančią Nijolę Pareigytę, pasipuošusia vestuvine suknele, Santuokos rūmų laiptų link vedė „jaunikis“ Vaidotas Valiukevičius-Milanno.


Visa tai pramogų pasaulyje vadinama reklaminiu triuku, viešųjų ryšiu akcija, nors tiksliau tiktų viską vadinti paprastu žodžiu: melas.