Turėdama pritrenkiančią figūrą, skaisčią odą ir nesibaigiančią energiją, supermodelis, rodos, išmoko, kaip atsukti laiką atgal.

Šį mėnesį C. Crawford sukanka 45-eri ir ta proga žurnalas „FutureClaw“ atkūrė jos prieš dvidešimt metų darytas fotografijas – tokiems patiems kadrams supermodelis pozavo vėl ir įrodė, jog laikas jos nė kiek nepalietė.

Cindy naujausioje fotosesijoje atrodo geriau, nei daugelis dvigubai už ją jaunesnių moterų. Nepaisant to, kad ji augina du vaikus, C. Crawford gali džiaugtis nuostabia figūra ir nesenstančia veido oda.

Du vaikus auginanti už naktinio klubo savininko Rande‘o Gerbero ištekėjusi gražuolė taip pat tikina nesidariusi plastinių operacijų ir netgi atsisakiusi botokso, rašo Dailymail.co.uk.

Anksčiau C. Crawford yra sakiusi, jog bandė botoksą, bet ši priemonė jai nepatiko. Taip pat ji pabrėžė, kad plastinės operacijos, jei kalbama apie veidą, jai yra nepriimtinos.

Panašu, kad 25-erius metus modeliu dirbanti Cindy, papuošusi daugiau nei 1000 viršelių, puikiai jaučiasi savo pačios kailyje.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją