O vos po kelių mėnesių, pritilus kalboms apie skyrybas, Deividui teko atlaikyti naują visuomenės ir žiniasklaidos ataką. Scenos žvaigždė Rūta viešai paskelbė įsimylėjusi Vokietijos dainininką Elviną Dandelį ir prisipažino kaip niekada esanti laiminga.

Šiuo metu, kaip sako pats Deividas, jį ir Rūtą sieja tik sūnus. „Esu savaitgalinis tėtis ir žaidimų draugas“, - LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo...iki...“ pasakoja Deividas. Nors prisipažįsta, kad per šokių projektą Adomui dėmesio skyrė itin mažai, vyras tikina beprotiškai laukiantis vasaros, kuomet sūnų mokys žaisti futbolą, žvejoti ir kitų vyriškų dalykų.

Deividas stengiasi negalvoti apie tai, kad naujasis Rūtos draugas pamažu gali užimti tėčio vietą.

„Stengiuosi tas mintis stumti šalin. Štai, Adomas sako, tas ir tas man nupirko žaislą, jau žinote kas... Tai girdėti nelabai jauku… Bet stengiuosi tokias mintis vyti šalin“.

Pasak Deivido, sūnus Adomas auga stiprus, protingas ir gražus. „Bus širdžių ėdikas“, - įsitikinęs tėvas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją