Proginėmis sukniomis pasidabinusios garsios Lietuvos teatro ir kino aktorės blizgėjo prašmatniais aksesuarais ir puošniomis šukuosenomis. Stilistai nepabijojo aktorių „išrengti“ – daugelis jų pademonstravo savo moteriškus privalumus.

Giliomis iškirptėmis šį vakarą pasipuošė ne viena naujojo LNK serialo žvaigždė. Sidabro spalvos žvyneliais puoštos suknios iškirptę demonstravo pagrindinio vaidmens atlikėja Valda Bačkutė, skaisčiai mėlynos suknios privalumus atskleidė ir žavioji aktorė Žemyna Ašmontaitė, naujame seriale vaidinanti vilioklę sekretorę.

Tačiau geriausiai moteriškus privalumus atskleidė aktorės Inga Norkutė, seriale vaidinanti pasiturinčią damą Brigitą ir Daiva Siurblytė. Daivos suknia ypatingai išryškino jos įspūdingus moteriškus privalumus.

Puotoje, kurioje pristatytas nuo vasario 7-osios ekranuose pasirodysiantis serialas, dalyvavo ir kiti garsiausi jo aktoriai – Dalius Mertinas, Saulius Siparis, Virginija Kochanskytė, Rolandas Dovydaitis, Aušra Štukytė, Dalius Mertinas, Jokūbas Bareikis ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – iškirptes pademonstravusios aktorės.

Fotogalerijoje – „Pavogtos laimės“ pristatymo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją