Tai primoji viešai parodyta garsenybių atžalos nuotrauka, kurią padarė pats išdidus tėvelis O. Bloomas. Tinklalapyje Koraorganics.com, kuriame ji pardavinėja organiškas grožio puoselėjimo priemones ir kalba apie natūralius savęs puoselėjimo metodus, M. Kerr atskleidė ir tai, jog ji pati, be nuskausminamųjų, pagimdė savo sūnelį.

„Aš gimdžiau natūraliai, be jokių nuskausminamųjų ir tai buvo ilgas, varginantis ir sunkus darbas, bet Orlando visą laiką buvo su manimi, palaikė mane. Be jo nebūčiau galėjusi to padaryti“, – tinklaraštyje rašė 27-erių „Victoria‘s Secret“ modelis.

Nuotraukoje, kurią fotografavo pats tėvelis, 33-ejų „Karibų piratų“ žvaigždė O. Bloomas, Miranda atrodo labai laiminga, jos veidas švyti ir be makiažo, o mažasis Flynnas tuo metu geria pieną.

Sūnaus Orlando su Miranda susilaukė sausio 6-ąją, pora slapta susituokė praėjusių metų liepą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją