„Lietuvos talentų“ finale sekmadienį susikovė dešimt penkis mėnesius trukusio projekto geriausiųjų, kurių pasirodymai buvo atiduoti į televizijos žiūrovų rankas.

Finale susikovė dainininkai Diana Jasilionytė, Kristina Radžiukynaitė, Vytautas Matuzas, Jurijus Veklenka, šokių grupė „Extreme“, muzikinis trio „Bjelle ir Peru“, būgnų grupė „Ritmas kitaip“, berniukų grupė „Kvinta“, akordeonistas Martynas Levickis ir gimnastė Karolina Stanionytė.

Komisija, šį vakarą nevertinusi finalistų balais, bet išreiškusi apie juos nuomonę, buvo itin švelni ir negailėjo visiems talentams komplimentų.

„Ne tik tarp Lietuvos atlikėjų, bet ir tarp užiesnio atlikėjų – tai buvo geriausia šios dainos versija, kokią man teko girdėti“, – apie K. Radžiukynaitės atliktą Whitney Houston „I will always love you“ kalbėjo griežtoji komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė, visus nustebinusi savo drąsiu vertinimu.

Tačiau ir kitų dalyvių pasirodymai buvo įvertinti puikiais komplimentais ir gražiausiais komisijos žodžiais.

Vis dėlro tik vienam talentui galėjo atitekti pagrindinis prizas – 10 tūkstančių eurų ir galimybė atstovauti Lietuvai tarptautiniame talentų konkurse. Taigi Lietuvą ir savo talentą garsins geriausias pasaulio akordeonistas M. Levickis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją