Žiūrovams pasirodė naujos septynios „Žvaigždžių duetų“ poros, sudarytos iš dainavimo entuziastų ir profesionalų : šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, ralio čempionas Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja, aktorius Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko, renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška, prodiuserė, fotografė ir keliautoja Jurga Anusauskienė ir Evelina Anusauskaitė, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė bei choreografė Lola Sakanis ir dainininkas Gaudentas Janušas.

Porų dainas vertino Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, Kristina Kazlauskaitė ir Povilas Vanagas, žiūrovai balsavo tiesiogiai, o žiūrovų ir komisijos balai tradiciškai buvo sumuojami.

Po pirmojo vakaro paaiškėjo pirmieji lyderiai, jais tapo šokėjas Andrius Butkus ir operos solistė Ona Kolobovaitė.

Komisija savo pirmąją vietą skyrė aktoriaus Jokūbo Bareikio ir Evelinos Sašenko duetui, o žiūrovai dugiausia simpatijų atidavė Manto Stonkaus ir Vilijos porai

Labiausia nepasisekė choreografės Lolos Sakanis ir Gaudento Janušo duetui – jiedu atsidūrė paskutinė, o žiūrovai dugiausia simpatijų atidavė Manto Stonkaus ir Vilijos porai.

Labiausia nepasisekė choreografės Lolos Sakanis ir Gaudento Janušo duetui – jiedu atsidūrė paskutinėje vietoje. Jeigu kitą šeštadienį jų rezultatai nepagerės, Lola su gaudentu bus priversti pirmieji palikti LNk projektą.

„Žvaigždžių duetų“ turnyrinė lentelė:

1. Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė
2. Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko
3. Mantas Stonkus ir Vilija
4. Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška
5. Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja
6. Jurga Anusauskienė ir Evelina Anuskauskaitė
7. Lola Sakanis ir Gaudentas Janušas

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją