Gaisras iki pamatų sunaikino aktoriaus namus, o gaisravietėje buvo rasti dviejų sunkiai atpažįstamų žmonių kūnai. Jų tapatybė dar nenustatyta, policijos pareigūnai praneša, kad šiuo metu atliekamas išsamus palaikų tyrimas truks dar kelias dienas.

Tačiau jau neabejojama gaisravietėje buvo rasti 83 metų P. Oscarssono ir jo žmonos - 67 metų Kios Ostling palaikai. Kol kas jie paskelbti dingusiais be žinios, rašo „Incognito films“.

Žymus švedų aktorius P. Oscarssonas suvaidino daugybėje švediškų juostų. 1966 metų Kanų kino festivalyje jis buvo pripažintas geriausiu aktoriumi.

Pastaruoju metu aktorių buvo galima pamatyti pagal kultinio rašytojo Stiego Larssono trilogiją „Millenium“ sukurtuose filmuose „Mergina, kuri žaidė su ugnimi“ (šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose) ir „Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą“, kurio premjera Lietuvoje numatoma šį pavasarį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją