Per pastaruosius 6 mėnesiuis „Britain‘s Got Talent“ komisijos narė neatrodė nė kiek pasikeitusi ir nė kiek nesimatė jos nėščiosios pilvuko.

Tačiau jei labai nori, galima nėštumo faktą nuslėpti ir taip ilgai, kaip A. Holden. Tereikia gerų genų, tinkamai maitintis ir tinkamai rengtis, rašo Dailymail.co.uk.

Jei gydytojas leidžia besilaukiančiai moteriai aktyviai sportuoti, laikytis tam tikro valgymo režimo – svorio galima priaugti daug mažiau nei įprastai. Amanda prisipažino sportuojanti tris kartus į savaitę.

Kaip aktorė įrodė, net pusės metų nėštumą galima nuslėpti tinkamais drabužiais. „Tiffany Rose“, rūbų nėščiosioms, linijos įkūrėja Tiffany London sako, kad svarbiausia taisyklė – nepabrėžti juosmens, rinktis kokybiškus, tamprius audinius ir nesirengti taip, kaip turėtų rengtis tipiška nėščioji.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Amanda Holden pastaraisiais mėnesiais.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją