Už neapgalvotas dietas į šį sąrašą šių metų pabaigoje pateko supermodeliai Naomi Campbell ir Gisele Bundchen, o štai būsima princo Williamo žmona Kate Middleton taip pat neišvengė šio „titulo“ už tai, kad nešioja „Power balance“ apyrankę, kuri, neva, reguliuoja kūno hologramą ir magiškai pašalina neigiamą energiją. Tokią pat apyrankę nešioja ir Robertas De Niro, ir Davidas Beckhamas bei Shaquille’as O'Nealas.

Naomi Campbell su Demi Moore ir Ashtonu Kutcheriu kvailiausių metų garsenybių sąraše atsidūrė dėl to, kad Oprah Winfrey pokalbių laidoje reklamavo nesveiką „Master Cleanse“ dietą iš klevų sirupo, citrinos ir pipirų, kuri išties nėra veiksminga ir veikia ne taip, kaip pasakojo garsenybės, rašo Stylelist.com.

Kvailiausių įžymybių sąraše atsidūrusi Gisele Bundchen kritikuojama dėl to, jog duodama interviu žurnalui „Harper‘s Bazaar“ ji pasmerkė motinas, kurios nemaitina kūdikių savo pienu, sakydama: „Kaip galima duoti vaikui maisto su cheminiais elementais, kai jis toks mažas?“.

„Sense About Science“ į tokį supermodelio pasisakymą sureagavo teigdami, jog apskritai neegzistuoja toks dalykas kaip maistas be cheminių elementų – nesvarbu, ar jis būtų natūralus, ar pagamintas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją