avo figūras demonstravo ir pramogų, ir scenos, ir netgi politikos ar elito atstovai. Daugelis nustebo išvydę Astą Valentaitę, einančią podiumu tik su apatiniais drabužėliais, maloniai nustebino ir Genutės Žalienės kūno linijos, papuoštos dailiais apatiniais Jurgitos Stakauskaitės kolekcijos pristatyme.

Vis dėlto panašu, kad praeinančiais metais savo apnuogintą kūną ir raumenukus dažniau ir mieliau demonstravo stipriosios lyties atstovai.

Seimo narys Žilvinas Šilgalis džiugindavo šokių projekto žiūrovus ir komisiją, rodydamas savo sportišką kūną, vėliau į projektą atėjo dar didesnis akių džiaugsmas Pasaulio fitneso čempionas Martynas Malakauskas.

Jiems nenusileido nebe jaunas, bet jaunyste trykštantis Laimutis Purvinis, mielai parodęs savo vyrišką pilvuką. O štai savuoju pilvo presu, matyt, ne itin džiaugėsi operos solistas Edgaras Montvidas, tad fotografuodamas operos „XYZ“ reklaminei fotosesijai jis „pasiskolino“ karikatūristo Rimo Valeikio „siks peką“.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – figūras pademonstravusios garsenybės. Apklausoje išrinkite 2010-ųjų metų figūrą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją