Pirmosios vietos nugalėtojai pelnė pripažinimą ir laimėjo 10 tūkstančių eurų piniginį prizą. Po paskutiniojo pasirodymo ant parketo, kuris sulaukė komisijos liaupsių, Donatas dėkojo savo partnerei, o Katerina iš susijaudinimo nesulaikė ašarų. Pirmoji vieta antrąją ir trečiają vietas aplenkė kone dvigubai, surinkę 18247 balsus.

Antrąją vietą užėmę Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė bei trečiosios vietos laimėtojai Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas dovanų gavo keliones į pasirinktą egzotišką šalį.

„Šok su manimi“ finalinė laida prasidėjo netikėtu Vytauto Šapranausko akibrokštu, kai laidos vedėjas, eidamas link komisijos, vos neišsitiesė ant parketo.

Tačiau tai buvo tik mažas netikėtumas, mat artėdams prie komisijos Vytautas tiesiog norėjo pranešti, jog komisija šį vakarą balsavimo teisės neturės – porų likimas buvo atiduotas į žiųrovų rankas.

Finalinėje laidoje keturios poros – Eglė Straleckaitė su Martynu Malakausku, Deividas Meškauskas su Ineta Stasiulyte, Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite ir Donatas Montvydas su Katerina Voropaj – šoko po tris šokius.

Projekto finale pasirodė ir kiti, iki finalo iš kovos pasitraukę dalyviai. Kolegas palaikė Žilvinas Šilgalis su Karina Jeremian, Andrius Butkus su Ona Kolobovaite, Ramūnas Rudokas su Ieva Konopliovaite bei kiti. Daugeliui buvo intriga, ar finalinėje laidoje pasirodys Irma Jurgelevičiūtė, tačiau jos partneris Tomas Slausgalvis ant parketo sukosi su savo partnere ir žmona Gintare Slausgalviene.

Netikėta viešnia projekte buvo Niujorke gyvenanti modelių agentūros bendrasavininkė, o šiuo metu ir žurnalistė Giedrė Rusytė, šventėms grįžusi į Lietuvą aplankyti artimųjų. Tiesa, Giedrė televizijoje neužsibuvo ir išskubėjo dar transliacijai nesibaigus.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - finalo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją