Už labdaros aukcione įsigytus kūrinius sumokėti pinigai atiteks neįgalius vaikus globojančiai organizacijai „Algojimas“, o tiksliau – mažajam Algučiui Stančikui, aštuonerių berniukui, sergančiam Pelizaeus-Merzbacher liga ir sveriančiam tik aštuonis kilogramus. Mažajam berniukui bus perkamas brangus invalido vežimėlis.

Nors į galeriją susirinko nemažas būrys žinomų verslininkų, tik nedaugelis atvėrė savo pinigines. Aktyviausia aukciono dalyvė buvo I. Marozienė, pirmasis kūrinys, kurį ji įsigijo, buvo grafikos kūrinys „Meilės receptas”. Moteris su bičiulėmis ilgai juokėsi pirkdamos kūrinį su simboliniu pavadinimu ir kai Darius Katinas kėlė kainą klegėdamos bičiulės sakė: „Dariau, kam tau meilės receptas, tu jau vedęs“.

Šį kūrinį ponia Irena įsigijo už 1100 litų, vėliau aukcione paaukojusi dar dviems daiktams. Brangiausiai tapybos darbą, už 6500 litų, įsigijo reklamuotis nepanorėjęs verslininkas.

Labdaringame Kalėdų renginyje taip pat dalyvavo Jolanta Sadauskienė, Dalius bei Laima Mertinai, Mantas Petruškevičius, Loreta Šurkutė, Enrika Jakumienė ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – aukciono akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją