Šeštadienio vakarą tiesioginiame televizijos eteryje šią temą netyčia užvedė V. Šapranausko kolega ir bičiulis Jurijus Smoriginas, vėliau susivokęs, kad tiesioginiame eteryje apie tai kalbėti nėra itin apdairu.

„Šok su manimi“ projekte, po pirmojo šokėjų pasirodymo, išsivystė diskusija apie dovanas ir Jurijus Smoriginas pasigyrė, jog kailiniai, kuriuos dovanojo žmonai, kainuoja brangiau nei kaip dekoracija D. Meškausko ir I. Stasiulytės pasirodyme naudotas minkštasuolis.

Taip pareiškęs Jurijus netikėtai užklausė V. Šapranausko: „O tu Ievai dovanoji kailinius, Vytai?“

Kiek sutrikęs laidos vedėjas atsakė, jog nedovanoja, tačiau J. Smoriginas, dar nesupratęs, kad, galbūt, kalba per atvirai, paklausė, kodėl Vytautas Ievai nedovanoja kailinių. V. Šapranauskas lakoniškai mestelėjo, parodydamas, jog tai netinka tema eteriui: „Dar per anksti...“.

Tik tada J. Smoriginas susigriebė už burnos suprasdamas, kad netinkamu metu ir netinkamoje vietoje savo kolegą pastatė į ne itin malonią situaciją ir pats burbtelėjęs, jog čia netinkama tema, nusuko kalbą kita linkme.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)