Paskutinį vakarą prieš finalą „Kviečiu šokti“ poros kovojo be taisyklių, t.y. laisvu stiliumi, vadinamuoju free style. Prasčiausiai sekėsi Jolantai Paulauskienei ir jos partneriui Andriui Uksui. Atsisveikindama su „Kviečiu šokti“, Jolanta Paulauskienė padėkojo savo partneriui ir prižadėjo šokti vos tik pasitaikys proga. Jolanta dar prieš transliaciją tvirtino, kad didžiausia Kalėdų dovana jai būtų dalyvauti projekto finale.

Tačiau lemiamą vakarą komisija buvo nusiteikusi griežtai. „Esu labai piktas. Jums rašau aštuonis“, - Vytenis Pauliukaitis neištvėrė po Jolantos Paulauskienės šokio pagal šmaikščią dainą, kurioje skambėjo Paulauskienės vyro Artūro vardas.

Praėjusį kartą meškute Viliją išvadinusi Ieva Šimukauskienė šįkart Vilijai parašė dešimt ir, reikia pripažinti, komisijos balai Viliją išgelbėjo nuo iškritimo.

Praėjusį šeštadienį Viliją I. Šimukauskienė išvadino meškute – neva būtent taip ji juda ant parketo. Tai jauną moterį labai įžeidė ir ji projektą paliko net nesulaukusi transliacijos pabaigos. Buvo kalbama, kad V. Matačiūnaitė nebegrįš į šokių aikštelę ir principingai nebepasirodys projekte.

Vis tik Vilija sugrįžo ir gavo iš komisijos narės Ievos aukščiausią įvertinimą.

Praėjusį šeštadienį savo prasta savijauta sukėlusi įtarimus dėl galimo nėštumo, Natalijos Zvonkės šokį Juročka pavadino ginekologo ir pacientės šokiu, bet pripažino, kad nėšti buvo abi šokėjai.

Komisija daugiausia balų skyrė Lauros Valytės ir Vadimo Šuško bei Natalijos Zvonkės ir Dainiaus Dimšos porai, mažiausiai – Radži ir Anai. Žiūrovai – atvirkščiai – daugiausia balsavo už Radži, o mažiausiai balsų skyrė Vilijos ir Arturo Bajoro porai. Susumavus rezultatus, turnyrinė lentelė atrodė taip:

1. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
2. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
5. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Kviečiu šokti“ filmavimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją