AshleyMadison.com, internetinio portalo, kuriame bendrauja neištikimi sutuoktiniai, surengė apklausą apie tai, kiek vyrai per šventes išleidžia pinigų žmonoms ir kiek meilužėms. Pasirodo, meilužių dovanoms vyrai skiria dvigubai daugiau pinigų.

Tipinis neištikimas vyras, to portalo vartotojas, savo žmonai skiria vidutiniškai 60 dolerių dovanoms, tuo metu meilužei – 125 dolerius, rašo „New York Daily News”.

Apklausoje paaiškėjo ir populiariausios dovanos. Žmonoms neištikimi vyrai paprastai perka kvepalus, vonios ar kūno priežiūros reikmenis, bei dovanų kuponus. Tuo metu meilužės dažniausiai gauna papuošalus, apatinį trikotažą arba apsilankymą spa centre.

Apklausa buvo surengta ir 2006-aisiais – tada joje dalyvavo 28,994 respondentai. Dabar į klausimus atsakė 143, 717 vyrai. Palyginus su ankstesne apklausa, vyrai tapo dar labiau taupūs pirkdami dovanas savo žmonoms.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)