„Studentės“ dalyvavo „Metų automobilio 2011” tiesioginėje apdovanojimų transliacijoje, kur pademonstravo seksualų įvaizdį. Burzgiant motociklo varikliui merginos pristatė romantiškai rokerišką įvaizdį, išryškinusį moteriškus merginų privalumus.

Grupės iš Marijampolės narės šį vakarą pristatė tikriausiai labiausiai gundantį sceninį įvaizdį, kuriuo pranoko kitas scenos žvaigždes.

Tiesioginėje transliacijoje scenoje taip pat pasirodė grupė „69 danguje”, naujai iškeptas pramoginis trio Saulius Skambinas, Dainius Dimša ir Andrius Butkus, Marius Jampolskis su Stano ir Ramūnu Rudoku, Inga Valinskienė su Merūnu, Renata Voitechovskaja ir kiti.

Vakaro vedėjai buvo Rolandas Vilkončius ir Živilė Vaškytė, laimėtojus skelbė Renata Mikailionytė, Gritė Maruškevičiūtė, Nijolė Narmontaitė ir kiti.

„Metų automobiliu“ šiais metais paskelbtas „Ford C-Max“

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Metų automobilių 2011“ apdovanojimai.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją