Tikriausiai pritrenkiančios šypsenos savininkė nusprendė grįžti į brangiausiai apmokamų aktorių viršūnę, 45 sekundžių trukmės itališkos kavos „Lavazza“ reklamoje nusifilmavusi už 1.14 mln. eurų honorarą.

„Lavazza“ vadovybė taip pasitiki aktorės prigimtiniu žavesiu ir talentu, kad trumputėje reklamoje jai nereikėjo ištarti nė žodžio, rašo Dailymail.co.uk.

Reklamoje J. Roberts įkūnija Botticelio Venerą, veiksmas vyksta dangiškame debesų dekoracijų fone, reklama TV ekranuose pasirodys Kalėdų laikotarpiu.

Veiksmas prasideda, kai dailininkas bando savo mūzą įkalbėti nusišypsoti – jis bando nutapyti savo šedevrą „Pavasario alegorija“, tačiau mūza atsisako.

Kai aktorė atsigeria puodelį kavos, jos veidą nušviečia legendinė šypsena.

Reklama buvo nufilmuota prieš dvi savaites, į Romą Julia Roberts sugrįžo mielai, nes ji šį miestą, kaip sakė pati, įsimylėjo filmuodamasi filme „Eat Pray Love“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją