Iki pažinties su K. Krysko, S. Skambinas mėgo neutralias, blankias, tamsias, o dar kitaip tariant – klasikines ir akies nerėžiančias ramias spalvas. Drabužių siluetai buvo taip pat neutralūs, neišsiskiriantys iš minios: ,,Iki pažinties su Karina buvau gan konservatorius: Kauno ir Vilniaus šių dienų mados kardinaliai skiriasi. Kadangi pažinties pradžioje teko važinėti į Vilnių, bendrauti su visai kitokio plauko žmonėmis, taip jau išėjo, kad skonis keitėsi“, - pasakojo S. Skambinas.

Šokėjo garderobe atsirado daugiau spalvų, jo drabužiai tapo laisvesni ir mažiau įpareigojantys: ,,Tarkime, anksčiau kelnes būdavo įprasta nešioti pakankamai aukštai užkeltas. Dabar jau tos kelnės ale vilnietišku variantu tokiu, jos turi būti labiau kabančios - visokių tokių mini niuansų atsirado, kurie visiškai nebuvo būdingi man. Bet aš dabar toks tarpinis variantas esu, mėgstu ir viena, ir kita, ar, pavyzdžiui, kai būna pankai apsirengę su tom visom grandinėm metalinėm, man ir tai jau gražu“, - pasakojo S. Skambinas.

Anot šokėjo, per keletą draugystės metų pasikeitė ir jo mylimosios Karinos požiūris ir poreikiai: ,,Žmogus su žmogumi susitapatini, pradedi matyti panašiai, panašūs pomėgiai, panašus požiūris į aplinką. Manau, kad ir ji iš manęs kažką tai tokio paėmė, nes vėlgi sakau: Kauno mados nuo Vilniaus labai skiriasi. Ir kadangi jai irgi tenka nemažai būti Kaune, automatiškai ir jos rūbuose bei požiūryje į viską jaučiasi šiek tiek Kauno indėlio.

S. Skambinas ir K. Krysko – Klubas.lt fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją