„Jūs, Rolandai, beveik toks pat gražus, kaip mes su Inga“, - komplimentų laidos vedėjui Rolandui Vilkončiui negailėjo komisijos narė Ieva Šimukauskienė vis neapsispręsdama, ką mylėti labiau – žavų aštrialiežuvį Rolandą, ar seksualumu suspindusį dainininką Radži, šokusį ištrauką iš miuziklo „Briliantinas“.

Komisijoje šį šeštadienį dirbo režisierius Vytenis Pauliukaitis, pedagogė ir šokėja Ieva Šimukauskienė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, o dalyvių muzikalumą vertino dainininkė Vitalija Katunskytė.

Miuziklų vakarą televizijos žiūrovai daugiausia balų kaip įprasta skyrė Radži ir Anai. Komisija savo simpatijas vienodai padalino Radži ir Anai, Jeanui Claud‘ui ir Elenai, Rūtai Mikelkevičiūtei ir Adomui.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ priversti palikti Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša. Tačiau jie iškart gavo galimybę kartu su iškritusiomis poromis sušokti Vilties šokį ir galbūt sugrįžti į projektą. Galimybe jie pasinaudojo: dar kartą pašokę ištrauką iš „Velnio nuotakos“ ir sužavėję komisiją, jie grįžo į projektą ir toliau kovos dėl geriausiųjų vardo. Kartu su jais į projektą grįžo Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis.

Bendroje turnyrinėje lentelėje pirmąją vietą miuziklų vakarą užėmė „Briliantino“ šokėjai – Radži ir Ana Kapustina.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Radži ir Ana Kapustina
2. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
3. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
4. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
5. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
6. Jeanas Claud‘as ir Elena Leonova
7. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Kviečiu šokti“ akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją