Projekto vedėjas Vytautas Šapranauskas tiesioginiame eteryje šeštadienį kreipėsi į Jurijų Smoriginą klausdamas, kur gi jis praėjusį šeštadienį dingo, nesulaukęs tiesioginio eterio pabaigos.

„Jei jau tikrai norite, aš galiu pasakyti, gerai. Mane pasiekė gandai laidos metu, kad dingo užkulisiuose Proninos stringai, o man dukra buvo padovanojusi kažką panašaus, tik Hilfigerio. Tai aš nubėgau pažiūrėti, ar nedingo, nes jei būtų dingę...“, – pusiau juokais pusiau rimtai pasakojo J. Smoriginas, primindamas, kad užkulisiuose dingo ir Svetlanos Proninos naujos apatinės kelnaitės.

Vagystės temą juokaudami „Šok su manimi“ kūrėjai pakartojo dar ne kartą. „Jei dingo jūsų rankinė, piniginė, kelnės ar stringai, neieškokite vagies – tai „Vanish. Reklama“, – taikliai apie Lietuvoje dėl I. Jurgelevičiūtės kilusį rezonansą pajuokavo V. Šapranauskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją