C. Crawford papasakojo, jog norėdama, kad jos lovos reikalai nenukentėtų, ji su vyru Rande‘u Gerberu sudaro mylėjimosi grafiką.

Veikli moteris pripažįsta, kad nėra lengva suderinti motinystę ir darbą, o asmeniniam gyvenimui ir intymumui gali apskritai nebelikti laiko ir jėgų, tačiau nenorėdami apleisti lovos žaidimų, jiedu su vyru sąmoningai bent vieną vakarą savaitėje paskiria seksui.

„Jei lauksi tinkamo momento ir tinkamos nuotaikos, tai gali užsitęsti, bet jei mylėtis pradėsi nepaisant nieko, net jei neturi tam nusiteikimo, viskas išsispręs vos pradėjus veiksmą“, – žurnalui „Ladies Home Journal“ tvirtino modelis.

Cindy atskleidė ir daugiau savo asmeninio gyvenimo detalių. Ji sako verčianti vyrą, su kuriuo jiedu susituokę 12 metų, kalbėtis apie jų šeimynines problemas iš karto, kai tik jos iškyla ir kol jos netampa rimtomis.

„Kai kas nors negerai, aš visada noriu išsikalbėti. Rande‘o filosofija tokia: „Jei viskas gerai, kam kalbėti, jei viskas blogai, kam kalbėti“, – pasakoja C. Crawford ir primena, kad santykiai neturi būti be problemų, todėl būtina jas spręsti, kol jos neįsišaknijo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją