Aktorė į „Harry Winston Court of Jewels“ kokteilių vakarėlį Niujorke atėjo apsivilkusi perregimą aladino stiliaus kombinezoną, kuris privertė atsisukti ne vieną vakarėlio svečią.

Prie permatomo nėriniuoto „Marchessa“ kombinezono aktorė prisiderino deimantų kolje, pasidarė netvarkingą įspūdį sukuriančią šukuoseną ir ekstravagantišką makiažą beveik nepasidažiusi akių, tačiau išryškinusi lūpas tamsiu lūpdažiu, rašo Dailymail.co.uk.

Dėl tokio įvaizdžio jos herojė seriale „Gossip Girl“ Blair Waldorf tikriausiai nebūtų itin patenkinta, tačiau Leighton jautėsi puikiai.

Nepaisant stiliaus klaidos, L. Meester nedaro klaidų klodamasi savo karjeros kelią. 24-erių aktorės karjera šiuo metu pakilime – vis dar filmuojamas serialas, o aktorė debiutavo ir didžiajame ekrane, filme „Country Strong“, kur vaidina drauge su Gwyneth Paltrow.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją