Pasakodamas apie bučinio filmavimo sceną naujojoje filmo dalyje „Harry Potter and the Daethly Hallows“, aktorius Danielis Radcliffe‘as (21) televizijos pokalbių laidoje „Daybreak“ atskleidė, kad bučiuodamasi E. Watson (20) jį labia nustebino.

„Visada maniau, kad bučinys su Emma būtų švelnus ir jausmingas, o staiga pajuntu, kad mane įtraukia toks galingas bučiavimasis. Ji šiek tiek laukinė... Bet vėl gi, aš nesiskundžiu. Dešimt tūkstančių vyrų atiduotų bet ką, kad galėtų atsidurti mano vietoje“, – savo įspūdžius pasakoja „Haris Poteris“.

D. Radcliffe‘as taip pat prisiminė, kad kai buvo filmuojama ši bučinio scena, jų kolega Rupertas Grintas turėjo palikti filmavimo aikštelę, nes netikėta aistra jam sukėlė labai daug juoko.

Naujoje filmo dalyje jų herojai yra vyresni ir išmintingesni, o tai D. Radcliffui labai patinka: „Ačiū Dievui, nebėra mokyklinių uniformų. Juk šešis savo gyvenimo metus praleidau bandydamas užkalbinti moteris, kai jos mane įsivaizduoja tik su mokykline uniforma – tai siaubinga.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją