Paklausta, kodėl kulinarinė knyga taip tampriai susijusi su jos antrąja puse, režisieriumi Oskaru Koršunovu, o joje netgi papasakotos jų meilės detalės, Agnė prisipažįsta – jos aistra gaminimui – neatsiejama, neatsiejamas nuo jos gyvenimo ir Oskaras.

Vis dėlto antradienio popietę žiniasklaidą ir artimiausius bičiulius sukvietusi į kulinarinės knygos „Pasimatykime virtuvėje“ pristatymą, kuriame vaišino viena iš savo firminių – pomidorų sriuba su cinamonu – Agnė apie asmeniškumus nebuvo linkusi kalbėti ir, kaip prisipažino, apskritai labai jaudinosi. Oskaro šią svarbią Agnei gyvenimo akimirką taip pat nebuvo.

Atpratusi nuo dėmesio Vilniaus dailės akademijoje tapybą studijuojanti Agnė sakė, kad jaučiasi keistai vėl atsidūrusi dėmesio centre, tačiau šis jaudulys – malonus ir džiuginantis, kai rankose laiko savo kūrybos vaisių.

Dukra didžiuojasi ir Nijolė Jagelavičienė. Ji sakė negalinti atsidžiaugti, kad Agnei pavyko įgyvendinti savo svajonę: „Juk knygos turi išliekamąją vertę. Galės ir mano anūkai, ir net proanūkiai skaityti...“

Pro žiniasklaidos akis neprasprūdo ir stilingosios Agnės išvaizda - moteris knygos pristatymui pasirinko kuklų drabužių ansamblį. Anksčiau mėgdavusi išsiskirti originaliomis detalėmis, šį kartą Agnė pirmenybę atidavė santūrumui ir neprašovė pro šalį - trisdešimtmetė moteris atrodė puikiai.

Į knygos pristatymą atėjo ir artimiausi A. Jagelavičiūtės bičiuliai Valdas Petreikis, Gediminas Jaunius, Inga Bytautė, Viktorija Jakučinskaitė ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – A. Jagelavičiūtės kulinarinės knygos pristatymas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją