Skambant P. Zdanavičiaus fortepijonui, scenoje skambėjo Rūtos Ščiogolevaitės, Evelinos Sašenko, Giedrės Kilčiauskienės ir Liudo Mikalausko atliekamos džiazo baladės, prancūziški šansonai ir miuziklų ištraukos.

Pirmoji scenoje pasirodžiusi grupių ,,Empti“ ir ,,Pieno lazeriai“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė žiūrovams teisinosi dėl pernelyg sureikšminto koncerto pavadinimo. Dainininkė kalbėjo nesijaučianti didele žvaigžde ir, anot G. Kilčiauskienės, pavadinimas ,,Žvaigždžių lietus“ tik jungia dažnai solo kartu su džiazo pianistu P. Zdanavičiumi koncertuojančius dainininkus.

Įspūdingo balso savininkė G. Kilčiauskienė publikos buvo įvertinta įspūdingais plojimais, kaip ir netrukus pasirodžiusi dainininkė Evelina Sašenko, kurią daugelis prisimena iš atrankos į ,,Euroviziją“.

Pasipuošusi įspūdinga mistiškos violetinės spalvos ilga atlasine suknia, E. Sašenko atliko romantiškus prancūziškus šansonus. Tuo metu dainininkė Rūta Ščiogolevaitė pasirinko ne mažiau jausmingas, bet populiarias dainas. Ypač emocingai R. Ščiogolevaitės balsas ir veido išraiškos virpėjo atliekant Celine Dion dainos apie meilę ,,When I Fall in Love“ aranžuotę.

Pasipuošusi klasikiniu juodų kelnių ir baltų marškinėlių ansambliu ir prie jo prisiderinusi subtilius papuošalus bei elegancija ir santūria prabanga dvelkiančius karakulio kailinukus, R. Ščiogolevaitė spindėjo žavesiu, o dainavimo pauzių metu, skambant instrumentiniam džiazui, jausmingai rėmėsi į fortepijoną.

Juoko bangą salėje sukėlė ,,Triumfo arkoje“ išpopuliarėjęs operos solistas Liudas Mikalauskas, prieš savo pasirodymą žiūrovų atsiprašęs, jog savo atliekamomis miuziklų ištraukomis džiazo baladžių vakaras bus sugadintas. Skambant miuziklų ,,Mano puikioji ledi“, ,,Smuikininkas ant stogo“ ir ,,Fantomo operos" ištraukoms, L. Mikalauskas įsiliejo į publikos gretas, nevengė dainuoti ir prisėdęs ant fortepijonu grojusio P. Zdanavičiaus kėdės.

Koncerto pabaigoje nugriaudėjo gausūs plojimai neseniai gimtadienį atšventusiam P. Zdanavičiui, o po R. Ščiogolevaitės išsakytos padėkos kolegai, kad jis yra ,,šitoje Marijos žemėje“, L. Mikalauskas publiką išprovokavo atsistoti ir P. Zdanavičiui sudainuoti ,,Ilgiausių metų“.