Helovino vakarą „Šok su manimi“ dalyviai šeštadienį persikūnijo į mirusias garsenybes. E. Jackaitė su laikinu partneriu Mantu Vaškeliu ir žavinga jo partnere suvaidino mini spektaklį apie dramatišką meilės ir aistrų trikampį tarp dviejų moterų ir vieno vyro.

Stulbinančiai atrodžiusi aktorė E. Jackaitė, įkūnijusi biseksualią aktorę ir dainininkę M. Dietrich, ant parketo pademonstravo aistrą moteriai.

„Oi gausit į skūrą dabar, oi rašys internautai, kad lesbietė ta Jackaitė“, – po pasirodymo komentavo komisijos narys Jurijus Smoriginas. Tačiau Eglė iš karto atsakė, kad jai nė kiek nesvarbu, ką pikti liežuviai plaka.

Nors komisijos nariai E. Jackaitės pasirodymą kritikavo dėl to, kad jame buvo daugiau vaidybos, o ne šokio, po pasirodymo aktorė sakė likusi patenkinta savo ir komandos darbu.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – aistringas E. Jackaitės pasirodymas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją